Friday, June 30, 2006

Aktiviti Paint Ball

Kawan2,

I would like to suggest for a paintball shootout be held for all of us. Kalau ada yg nak join, aku volunteer untuk organize. Kalau ada orang lain nak buat pun I don't mind. Maybe 15-20 people will be more than suffice kot. Suggested venue: Kuang. Cost: RM60+ for 200 pellets per person.

Any taker?

- as posted by MIB (ikram) on June 30, 2006

7 comments:

e27 said...

kalau ada, aku join...nak try jugak... seronok ke?

- awi said...

seronok la kut...skrang yg setuju aku, ikram, mat top + kau. nak carik 15.

e.z.a.m said...

aku pun nak join...

ikram, insya allah kalau takde pape, aku join.

e27 said...

aku tak nak team auzir la tapi...

Ikram said...

Sapa E27 wei? Sori la, aku luper sgt2 no dobi ni! Fault on my part..

E27 said...

aku sudah kecik atieee...nampak sangat orang takde nak ingat aku...

e128 said...

jom main teka2.. heheh..