Tuesday, December 19, 2006

Majlis Aqiqah anak lelaki Pyan - beserta map (bukan lukisan tangan)




Assalamua'laikum,
Sahabat se batch koleq9094 sekalian,

Anda dijemput (yang berkeluarga, di jemput keluarganya sekali) ke Majlis Aqiqah putera sulung saya Shabil Harraz (yang sudah di clamp, alhamdulillah) pada :

Tarikh :3 Zulhijjah, bersamaan 24 Disember
Masa: Pukul 2 petang.
Tempat : 107 Jalan Sanggul 7, Bandar Puteri , Klang (bersebelahan KESAS Hiway) Objektif : Majlis Makan Aqiqah dan Nak kenalkan kawasan dan rumah kami sekeluarga bermastautin.

Kehadiran anda AMAT-AMAT lah dialu-alukan. Last korang beramai2 datang rumah aku is 6 Jan 2002 (itu rumah bapak aku)

Acara :
1. Doa Kesyukuran atas kelahiran dan kesejahteraan anak dan untuk keluarga - dalam 5 minit, bergantung pada Tuan Imam
2. Doa Makan - dalam 30 saat bergantung pada Tuan Imam
3. Makaaaaaaaaaaaaaaaan - duration tidak bergantung pada Tuan Imam, tetapi bergantung kepada perut masing2 dan makanan di dalam kawah.

Penunjuk arah jalan:
1. Ikut KESAS Hi way, dari KL menghala ke West Port, Jumpa Kota Kemuning, JANGAN masuk, terus lagi, sampai jumpa TOL KEMUNING bayar RM1.50 - (1st Jan dah RM 2.20-giler!!!)
2. Lepas tol amik exit kedua, (Klang/Banting). Naik flyover.
3. Then amik kanan and turun balik flyover tu ( arah ke KL semula - the same KESAS hi way)
4. Exit Bandar Puteri dalam 500 - 1000mtr (belah kiri)
5. Then jumpa r/about, ambik kanan (pukul 3)
6. Ada 7 eleven belah kanan, terus lagi
7. 2nd simpang belah kanan masuk, then amik kiri.
8. Rumah ke 4 dari hujung. (ada khemah) - 107 Jalan Sanggul 7


Ada soalan, jgn malu bertanya agar tidak sesat dan menyesatkan

Saturday, December 09, 2006

PENGUMUMAN : RESTORAN BENTENG

rakan sebaya semua...

sehubungan dengan perkara di atas ingin saya sarankan/ perkenalkan/dorongkan/ cadangkan/ titikberatkan kepada semua yang sementelah berada di bumi kuala kangsar utk apa jua tujuan supaya singgah dan menikmati juadah sambil menerbitkan sedikit sebanyak keuntungan terhadap restoran makanan dan minuman milik bapa saya. Ianya terletak di belakang restoran YUT LOY dan terletak di tepi sungai.

Anda boleh menikmati pemandangan yg indah yang disediakan oleh sungai kuala kangsar dan jua bukit yg tersergam indah di mana SM raja perempuan kelsom terletak .kedai ini dikenali sebagai RESTORAN BENTENG dan ingin saya maklumkan disini bahawa sudah menjadi tapak persinggahan pelajar kolej masa kini( ataupun "present boys" didalam bahasa inggeris) hasil strategi menggunakan sepupu saya yg merupakan salah seorang drpd mereka ini.

kecuali bapa dan adik saya, kesemua staff restoran ini didatangkan khas dari sempadan thailand dan visa mereka di perbaharui setiap bulan.restoran ini sungguh sedap dan menyelerakan.namun begitu pengumuman ini tidak bertujuan untuk menghalang anda pergi ke yut loy ataupun saod.

oleh : wawan...

l/s : untuk akuan pelanggan yang berpuas hati, sila tekan http://ainasofia.blogdrive.com/

Tuesday, November 28, 2006

An Effort for The Revivalry of Islam

Assalaamu'alaikum Semua

Semalam, aku discuss dengan dua orang hamba Allah dari batch kita who expressed difficulty in reading email-email Agama disebabkan terlalu banyak email. So aku tak nak lah leave them desponded.

So inshaAllah, starting Monday, 4th December 2006 - A new googlegroup will be made to just cater for discussion berkenaan dengan Agama. Aku akan moderate group ni, InshaAllah. And I will send all emails berkenaan agama through this group, InshaAllah.

Let me inform here too that this group bukannya intended to replace our batch's group. Aku pun akan continue with the koleq group for silaturrahim purposes. Cumanya - it will be easier for people to read what they want to read and delete just by looking at the source of email.
La ni, I know brothers who have to use at least half-hour to one-hour per day, just to delete emails. Dah jadi satu kerja.

So the qualities of this emails will be as follows:

  1. It will be discussions on Deen only.
  2. It will be open to ALL Muslims - maknanya you can invite your friends to this group - even if they are non-koleq / even non-Muslims interested in islam / ladies.

So, if any of you (I hope all of you, InshaAllah), want to receive emails through the new email group, please tell me personally, and I'll add your name in the list InshaAllah.

The group will start active on Monday, 4 December 2006 InshaAllah. JKK

Ezrin

Subscribe to An Effort for The Revivalry of Islam
Email:
Browse Archives at groups.google.com

Wednesday, November 22, 2006

Rough's Belated House Warming

Aku dengan 'ikhlas'nya telah memikirkan semasak2 nya segala gesaan yg dibuat on Open House.

Since Syawal pun dah habis, tak leh lah buat open house - dah ada big excuse untuk aku escape.

Malangnya, knowing pelahap2 batch ni, that excuse takkan diterima, so kasi canlah aku buat belated house warming party, yang lewat 2 tahun!

I can't do it this weekend because it's too tight, too close and I need a break after 5 weekends running around.

So details nya:

Date: 25 Nov
Venue : (yaaaaa haaaaaaa rumah aku laaa ngok!)
Time: 12 noon - 5 petang (of course korang seperti biasa dengan selambanya ignore this timing and datang and balik ikut suka kau je)


A few disclaimer and terms and conditions:

1) Don't expect huge or good food or hot chicks macm Kuchai nya or Wong's or Chibiok's. Knowing how cerewet most of you are, I'll just serve whatever I can grab from the shelf.

2) Jangan komplen food, aku straight letak racun gegat dalam air kau so that mati kat situ straight.

3) Aku akan paksa korang isi borang MCOBA as part of our efforts for world domination, so kalau ada gambar pasport bawak sekali. Borang akan ada kat situ (this thing looms large at the back of my mind and dah setahun reunion back to school, haram kita enrol. Kesian MCOBA yang datang gate crashing kat reunion kita!)

4) Treat it like a bachelor's time out (especially yg ada anak bini ha ha). Aku sediakan free food and free drink, korang nak borak sampai monday pun go ahead laaa...

5) Sapa nak bawak playstation bawak laaaa

So, please confirm sapa nak dtng ni, so that I can estimate apa aku nak grab from the shelf.

Either SMS me or e-mail me (aku nk ckp privately but knowing Carey Award's race, semua akan reply kat sini).

ROUGH

ps: Antara agenda lain - discussion on events for Sukantara and criteria etc.

Monday, November 06, 2006

Badut's Wedding

Majlis Perkahwinan
Affendi & Redhalina

Pada hari Ahad, 26 November 2006

Di No.5 Jalan Putra Bistari 2/1K
Putra Heights, Subang Jaya

Aturcara Majlis
12 Tgh - 4 Ptg : Jamuan Makan
1 Ptg : Majlis Bersanding

CLICK FOR MAP

tahniah (.. and good luck)
to badut, afendi@bnm.gov.my

Wednesday, November 01, 2006

Tragedi Oktober

Group Posting
Kejadian di bulan Oktober itu amatlah mengejutkan. Ada la beberapa email dah bounce. Ada yg tukau kpd gmail & yahoo. Ada juga yg unsubscribe terus. Ada juga yg kena sound dgn google sebab aktif sangat. hahaha gila...

Untuk mengekalkan kebebasan bersuara, adalah dinasihatkan sedara yg pakai email ofis menukau kpd email yg friendly spt gmail atau yahoo dll. Kepada yg ada akaun google bolehlah menukau setting kpd "no email" di koleq9094 group web jika tak larat nak manage inbox. Semua posting bole dibaca disitu. Cuma dia bell/lambat sket. Supaya email penting tidak bercampur aduk dgn email group koleq, pelajari cara mengguna filter, folder, label di akaun email masing2. Kalu dlm gmail tu, set filter email sent to koleq9094@googlegroups.com supaya automatic archive ke label 9094 ke apa ke. Nanti inbox takde la berserabut.

Ada satu lagi group mail dah dibuat untuk spesel announcement shj spt jemputan kawen, sakit, mati, biz opportunity, job vacancy, koleq events etc. So kpd yg dah/nak unsubscribe dari koleq9094 nyer group, harap tak unsubscribe/block/tukau setting posting dari koleq-94-classifieds@googlegroups.com. Nak tukar email bole. Current member kat koleq9094 dah dimasukkan ke situ.

Friday, October 20, 2006

Selamat Hari Raya

beringat2 sket di jalan/lebuh raya....

Saturday, October 14, 2006

SukanTara 2008

"To commemorate the days of our youth, a sports event to be known as SUKAN TARA 2008 will be held as follows :

Event : SUKAN TARA 2008

Date : TBA (but obviously in 2008 la, duhh)

Venue : Padang Big School (confirmed)/Bukit Merah Laketown Resort (TBC)

Among the objectives of the event are :

i. To stage a repeat of the high jump event between kandaq, joe & bobo (idris house mana????)

ii. To give the chance to badut to prove that he can beat syam in the sprint event (idris house mana???)

iii. To give the chance to fadhil to disprove wong's allegation that he deliberately fell during the 100m event (idris house mana???)

iv. To stage another 8x100m relay event (this will be the final event!!!!!)

and last but not least :

v. To prove the behind-the-back whispers that have been going on since 1994 that Idris House should not have won the Championship then.

So, start preparing from now. Mark your calendars. Get your licences. Those who don't have to get any licences, jgn la pulak time ni nak pi cari orang nak bagi lesen. Gear yourselves up.

Attendance are compulsory. No excuses.

"RAIN OR SHINE, THE SHOW MUST GO ON"

visit SukanTara 2008 Blog

Thursday, October 05, 2006

Class Of 94 Ramadhan Get Together

A Ramadhan Get Together will be held. Detail as follows :

Date/Time : 7 October 06 (14 Ramadhan) / 10 pm

Place : Yellow Town, Taman Melati

Please join(t). All are welcome. Those who need direction to the place, call Epit or Rough. Only serious callers will be entertained. Those who called, make sure you come. Tak baik bohong bulan posa.

Attendance so far : EVERYBODY EXCEPT YOU...(...& Gadap, Abon & Fadli since they are away Japan & UK respectively)...

JKK.

Thursday, September 07, 2006

Baby News...

"My wife Nini safely delivered a 2.9kg baby boy at 11.30am today. Mother n baby safe n sound" - Ayien

Friday, August 18, 2006

Congratulations

The families of 9094 are expanding. Congratulations Pejal on the latest addition to your family.

"Pejal dpt anak lelaki. The third one was delivered this morning at 2.30 am." - Pyan @ASO

*wife pejal is the first lady on the left in the pic of the previous posting.

Hi Tea @ Shangri La

...those who attended, thanks. Tapi Abon paling happy sebab Jita datang la...

Thursday, August 17, 2006

SENDING OFF HI TEA FOR ABON

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG DATANG.

Will post the pics when this bloody thing is ok. Twice I tried, still tak boleh nak upload gambaq.

Monday, August 14, 2006

Untuk Wanita: Belajar, Revise, Hafal Al-Qur'an

Assalaamu'alaikum Semua

Di sini ada satu announcement:

Bagi sesiapa yang mempunyai isteri / anak / emak / kawan perempuan / jiran etc. yang minat nak belajar / revise / hafal Al-Qur'an, aku nak offer khidmat wife aku.

Wife aku ni Alhamdulillah seorang Hafizah (hafal Qur'an). Dan dulu sebelum kawin, dia pernah full-time kat madrasah ajar student perempuan lain. Wife aku dulu champ hafizah Negeri dan masuk Kebangsaan. Reading / teaching dia okay.

So - sessionsnya masa weekdays kat rumah aku (Bukit Damansara). (Can arrange according to korang punya convenience bagi sesiapa yang berminat). Classes ni takde bayaran. Lillah - InsyaAllah. TIme / day / depth of study can be tailored according to convenience, InshaAllah.

For those who are interested - I look forward to your response.

JKK

Ezrin

Email: ezrin.zahari@gmail.com
Tel: 017-297 9747

Wednesday, August 09, 2006

Syed Moto Kawin

Sabtu.02.September.12-5pm
Dewan WI (depan Hospital Lam Wah Ee)
Jalan Tan Sri Teh Ewe Lim
off Jalan Masjid Negeri
Pulau Pinang

Saturday, August 05, 2006

HOUSE TO LET


A friend is renting out his house in Ara Damansara. Built up area not known, but it' really big and spacious. 4 rooms & 3 baths. Nice view, no front neighbour. the house is facing a mini park valley.Ada 2 family areas (upstairs & downstairs). just completed. The owner will fit in in grill and kitchen cabinet. air cond not sure. Add dia aku tak ingat, tapi area kalau ko heading subang airport, it's on your right...

The rental is RM1500 p.m. (negotiable)...probably ada provison for harga kawan2...

Interested, leave a comment or sms/call Epit @ 0193388498

Friday, August 04, 2006

SENDING OFF HI TEA FOR ABON

Abon, ahli ke 95 Class of 94 akan berangkat ke ibu negara bekas penjajah kita dan tidak diketahui bila beliau akan pulang. Tujuan beliau ke sana juga masih samar-samar dan kurang jelas. Khabar angin mengatakan beliau ke sana untuk mencari Che Tam. Ada juga khabar angin yang bertiup bahawa beliau ke sana untuk mencari perisa2 baru seperti karamel, strawberi dan vanilla.

Sebagai menghargai beliau, satu jamuan hi tea akan diadakan di Shangri La Putrajaya pada Sabtu, 12 Ogos 2006, jam 12.00 tengahari. Jamuan berharga RM45++ satu kepala. Kepada sesiapa yang berminat untuk hadir, sila sms saya, Epit di talian 0193388498 sebelum atau pada 10 Ogos 2006. Kehadiran adalah secara walk in, tetapi pengesahan kehadiran cukup baik untuk memudahkan penganjur membuat tempahan kawasan bersantai.

Transfer Money For Surah Yassin for Koleq

Dear all

There have been a few enquiries on how to transfer money.

Please transfer to my account as follows:

Name: Mohd Rafizi Ramli
IC: 770914-11-5025
Bank: BCB
Acc. No: 1305 003089 5527


Please SMS me at 017 328 5000 to tell me you've transferred, so that I know - nanti aku ingat BCB bagi dividends lak.

Thanks a lot - you guys rock. Each time we ask for donations, there has never been short of contributors :-)

Printer for Yassin, Donations

Dear all

I got a call from Samhong semalam. He asks for our help - koleq is doing the annual tahlil, sembahyang hajat and doa mintak terang hati budak2 yang nak sit for SPM and PMR, scheduled on 6 September 2006. Koleq wants to print 1,000 naskhah Surah Yassin, with a special doa to be printed.

So 2 things Samhong mintak tolong:

1) To check on the printer and printing cost, how much is per naskhah. Since it's surah Yassin, I thought a special licensed printer je yang buleh buat benda ni? Anyone can help me to point to the right direction? Someone mentioned this can be done by many shops dekat Jalan Masjid India. Betul ke, anyone can confirm?

2) I also have to raise money to pay for it, maybe I'll try my shot with some old boys companies or old boys I know of. But perhaps as a start, can I get any contributors from among us? Then I can guess how much else I have to raise.

Please get back to me quickly as I have to get back to koleq cepat, by the end of next week (ha ha kang tak de Yassin, budak2 tu flunk ex-pres BRU kena blame lagi ha ha ha).

Thanks - at least aku start pagi Jumaat not with bitching ha ha ha

ps: Please contact Rough (017 328 5000) or rrafizi@hotmail.com if you have info :-)

Sunday, July 23, 2006

Al-Fatihah...

Kawan-kawan sekalian,

Allahyarham Cikgu Zanarazalan, bapa kepada sahabat kita Sheppe telah menghembuskan nafas beliau yang terakhir pada petang 22 Julai 2006.

Marilah sama-sama kita sedekahkan surah Al-Fatihah dan Al-Ikhlas kepada roh allahyarham. Semoga roh beliau dicucuri rahmat-Nya.

Kepada Sheppe dan keluarga, banyakkan bersabar...

Thursday, July 20, 2006

Keep the children safe

WE now have an abundance of MPVs equipped with sunroofs. This has led parents to allow their children to hang out of these sunroofs on the road.It shows a blatant disregard for safety.
Children are not safely harnessed and an emergency stop or collision could cause serious thoracic and abdominal injuries. They could even be thrown out of the vehicle.There should be a law prohibiting such conduct. We shouldn’t need a tragedy to jolt us into action.
by Dr. Hadzri Zainal
-first published in NST 18 July 2006
-note : rasanya dia ni headboy koleq '91

Tuesday, July 18, 2006

Vendor Needed: Customized Tie and Scarf

Assalamualaikum,

Ade sesape yang pernah tempah Tie or Tudung/Scarf untuk company?

Aku nak contact no. la.. first time nak buat.

Idzam Noor Shahidan
Malaysian Employers Federation
Tel: 03-7955 7778 ext 132
Mobile : 012-9054084
E-mail : idzam@mef.org.my

Monday, July 17, 2006

Pertanyaan Umum

from awi - sapa tau tempat nak sewa/beli tong gas helium?

from khalid - sapa lagi lawyer selain poqpeq?

sapa ada jawapan, pls fwd to them. TQ.

Susu Kuda utk Leukaemia

Aku sedang mencari susu kuda untuk anak kawan aku yg kena leukaemia. Siapa2 yg tahu kat mana nak dapat susu kuda, tolong bgtau segera. This is a very important request. Jgn tanya aku apsal susu kuda, aku pun tak tau. Kalau ada batch member yg doktor tu, maybe bleh explain. At the moment, aku just nak cari susu kuda. Kalau ada, tolong bgtau.

p/s tolong jgn bg susu lembu kolestrum plak, susu kuda mate.. susu kuda.

- as posted by Ikram (MIB)
- fwd info to MIB or leave a comment

Nota tambahan
  • susu kuda adalah baik untuk merawat kes-kes kanser darah saperti leukemia, thasemia, anemia, lupus, hepatitis dan lain-lain

One Liner Warning List

Nama-nama berikut diberi amaran kerana membuat one liner kpd gerupmel.
  1. badut 6 Jul - "ok thanks......................." - dia letak noktah byk2 kasi nampak panjang
  2. mpro 17 Jul - "tq...." - what the...? noktah dia pun ada 4 biji je
Ini adalah amaran pertama. Strike 3 kena disable posting seminggu atau buat mail tunjuk sebab/mintak maaf tidak kurang 100 perkataan.

Dlm keadaan semua tgh galak berposting 50-100 mail sehari, perlukah kita membuka mail tq? Mcm ni ke fect on duty?

Amaran oleh AJK Internet (bukan awi)

Thursday, July 13, 2006

IKLAN - Video

Sapa2 ada event nak amik video, contact la aku. Video kawen ke, event opis ke.

Kalu ada video nak jadikan vcd/dvd siap edit pun boleh juga.

- awi

ROLL CALL !

Dalam 2-3 minggu lagi mungkin kita akan berperang dgn SAS 9094. Tengah tunggu diorang punya terma & syarat. Sementara itu, ini ada beberapa update.

Yang setuju nak join
  1. ikram - captain
  2. badut - scout/recon
  3. wong - lead assault
  4. syam - cover wong
  5. idzam - cover syam
  6. epit - gunner
  7. chibiok - sniper
  8. mat top - kena kurung dlm toilet
  9. awi - kurung mat top
  10. mpro - medic
  11. ruff - pasukan pengaman/pemerhati, bawa perut shj
  12. mior - replacement utk krismas
  13. fadli - cheering squad, at his request
Cadangan lokasi kat Mudtrekker Kuang <--klik for info & map

Additional Note
  • WE - RM 65, 200 ammo, 2 jam, face mask
  • WD - RM28, 100 ammo, 2 jam, face mask
  • 9am-9pm, every 2 hours ada break 30 menet.
  • Wear long sleeve t shirt, long pants, track shoes and a cap. Wear the cap on top of the safety mask (which is provided)
  • Bring along sweat towel to wrap around your neck for extra protection
  • Ada shower kat situ, do BYO towels and shampoo
Cadangan Game
Oleh kerana kita berlawan dgn pasukan lain maka boleh try game ni
  • Capture the flag - letak flag kat point dan defend 1 minit
  • Storm the fortress - attack vs defend, ataupun belasah je la tgk sapa ramai survive
  • Search & Rescue - ni seswai kalu ada yg dah abih ammo awal. kena jadi hostage dan yg lain gi rescue.
Kalu nak enlist nama, isi kat comment atau msg ikram a.k.a MIB. Yg terma & syarat tu tgh tunggu diorang collect nama dan agreement utk upacara surrender kalu kalah. Hopefully bukan kita la yg kena surrender. Kalu diorang kalah kita buat OLE !

Kalu diorang tak jadi, maka kita paint our own balls je la.

Preliminary Reconnaissance Report
  • Aku tau diorang ada walkie talkie kat opis. Ada kemungkinan diorang akan pakai.
  • Mostly terdiri dari budak bujang, average size, perut pun average (perut aku below-average)
  • Ada 3-4 org kaki main battlefield & cs.
- posted by awi

Wednesday, July 12, 2006

KURSUS PENGHAYATAN SOLAT

- Khas Untuk Dewasa -
KURSUS PENGHAYATAN SOLAT SEMPURNA DAN MUHASABAH DIRI
( Menurut Dalil & Perspektif Mazhab)

  • Tarikh : 22 Julai 2006 (SABTU)
  • Bimbingan : Al-Fadhil Ust Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman
  • B.A (Hons), UM ; MA (Shariah) Al-Yarmouk. Jordan
  • TEMPAT : Dewan Besar, Tabung Haji, Menara Tabung Haji
  • MASA : 8.30 pagi – 6.30 petang
  • Yuran : RM 70
  • Anjuran Bersama Tibyan & Institut Pengajian Islam Al-Barakah
  • Terdapat tambahan silibus dalam kertas kerja
  • merangkumi 3 kali makan minum dan kertas kerja )
Untuk Pendaftaran: Hubungi
  • 019- 388 5486
  • 017-681 7810
  • tibyan2006@gmail.com
Cara Pembayaran
Boleh membuat pembayaran yuran KE MANA-MANA ANTARA akaun DIBAWAH :-
  1. Bank Islam Malaysia Berhad secara bank in atau fund transfer. No akaun : 1404 1010 0476 03 atas nama “Pusat Pengajian At-Tibyan”
  2. Maybank ( Wadiah ) no akaun 164017071347 atas nama “ zaharuddin abd rahman”
Dan maklumkan pembayaran anda kepada nombor di atas. Dan bawa slip atau tanda pembayaran semasa kursus nanti.

- as posted by wong

Tuesday, July 11, 2006

font size???

bro awie,

tak boleh tukaq font besaq sikit ka? sakit mata la...

Announcement: Zakat, Futsal, MCOBA Membership

Dear all

Ada a few administrative matters that I need to catch up with you guys (aku lah Secretary batch yang paling setia kot!):

1) Zakat - as you all might know, some of us pool our zakats together to give as bursary/scholarship to deserving budak koleq. The bursary is for RM750 each, this year ada 6 receipients (so RM4,500 altogether). I need to estimate how many we can give next year (we have to maintain a minimum of 6 people of course, it's just whether we can give more) - so anyone yang rasa nak join, can please get back to me with indication of how much you want to contribute?

2) Futsal - MCOBA Futsal is coming, most probably is in September as usual. Last year ours were the most senior batch's teams to proceed to kalah mati kot and could have won. So have we started with the preparation? I will try to tipu duit Datuk Fadhil to buy ice cream and refreshment for the teams, macam last year. May be able to talk some junior jambus to cheer for us too.

3) MCOBA Membership - I am going to submit the first batch (dalam 10 macam tu) of application for MCOBA membership - can we get a show of hands (well by e-mails laa of course) sapa yang dah submit form (and money for some) so that aku tak termiss anyone (or yg aku dah makan duit tu aku kena ganti ha ha ha, tapi kalau tak bayar mengaku jugak aku sumpah terbakar atas dunia and akhirat!). In my records:
Borang and duit:
Awie
Badut
Borang sahaja:
Ayien
Idzam Noor
KNO
Sharap
Ada sapa-sapa lagi aku tertinggal.
And kalau nak highlight korang dah bayar tapi aku tak list nama, hantar private e-mail kot - takkan nak suruh satu batch tahu kot.....
Sila hubungi Sdr. Mohd Rafizi Ramli untuk keterangan lanjut - 017-328 5000

Football Legend of Our Time 1990-94


Lagenda Bolasepak KMKK 1990-94
Zadin - keeper/back mantap
Gabai - keeper melentik (tak kurang mantapnya)
Faz - playmaker (pernah menghadiahkan but kepada epit)
Champ
Zahir
Kalai - "creative" player
Syam - winger macam peluru, currently mcm bowling ball
Shena a.k.a He-man - kaki besi
Buteh a.k.a Butcher - gol kangkang karnival F1-F2 1990
Wan Ahmad Izani a.k.a Pakalolo
  
Free polls from Pollhost.com

Thursday, July 06, 2006

World Cup 2006

Polls Results

WC Champion
France - 7
Italy - 6
France AET - 1
France PSO -1

3rd Place
Germany - 6

Wednesday, July 05, 2006

Rasulullah S.A.W bersabda,

"SENYUM ITU SEDEKAH"

Hadith Riwayat,
Muslim

Tuesday, July 04, 2006

Ubat Kuat Mpro


This a pictorial testimony one of Mpro's customer. So sesapa yang berminat, contact la Mpro cepat-cepat...

Friday, June 30, 2006

Aktiviti Paint Ball

Kawan2,

I would like to suggest for a paintball shootout be held for all of us. Kalau ada yg nak join, aku volunteer untuk organize. Kalau ada orang lain nak buat pun I don't mind. Maybe 15-20 people will be more than suffice kot. Suggested venue: Kuang. Cost: RM60+ for 200 pellets per person.

Any taker?

- as posted by MIB (ikram) on June 30, 2006

Mountain Biking

Meh geng...nak diet..jom..join aku... aku dah ajak Auzir dah.. dia kata nak follow..kitaorang nak pi Ipoh Mountain Bike Fellowship Ride..as per attached... requirement dia..korang kena ada mountain bike...then bayar RM35..( includes makan & refreshment ) that's it..about 40km ride..dalam hutan & air terjun....

16 July nie..kat Ipoh.... camner ada nak follow...aku 3 orang akan jalan dari KL..and ada a fews others..geng akau dari Rawang...jom..

So far quite a big group..dah about 70 orang from all over Malaysia..those actively involve in mountain biking..join....

- as posted by wong, 30 June

Honda Jazz 1.5

Speaking of Toyota. Ada sesiapa nak beli Honda ?

Model - Jazz 1.5 IDSI (A)
Year - Yr End 2004
Price - RM75000 (Bole Runding)
Warranty - Ada lebih kurang 1 tahun 4 bulan lagi.
Reg. No. - PGD727
Full Body Kit + 16" Rims

Sila telefon 013 3330033

Sekian.

-as posted by Kuchai

Palestine

Assalamualaikum semua,

Sedang kita asyik cakap pasal konek yang asyik bergedik jer..meh ler kita tengok perkembangan saudara kita di Palestine. Aku rasa ramai yang kurang info apa yang berlaku kat sana, termasuk aku sendiri.

Saje nak mengingat aku dan sahabat semua yang mereka ni saudara kita. Jangan di padang mahsyar nanti mereka tuntut kat kita apa yang kita dah buat untuk tolong mereka..dan kita tak da apa apa nak tunjuk kat mereka dan Allah.

Tengok la websites ni:

Dalam melayu
For english

- as posted by Auzir on June 29, 2006