Saturday, December 09, 2006

PENGUMUMAN : RESTORAN BENTENG

rakan sebaya semua...

sehubungan dengan perkara di atas ingin saya sarankan/ perkenalkan/dorongkan/ cadangkan/ titikberatkan kepada semua yang sementelah berada di bumi kuala kangsar utk apa jua tujuan supaya singgah dan menikmati juadah sambil menerbitkan sedikit sebanyak keuntungan terhadap restoran makanan dan minuman milik bapa saya. Ianya terletak di belakang restoran YUT LOY dan terletak di tepi sungai.

Anda boleh menikmati pemandangan yg indah yang disediakan oleh sungai kuala kangsar dan jua bukit yg tersergam indah di mana SM raja perempuan kelsom terletak .kedai ini dikenali sebagai RESTORAN BENTENG dan ingin saya maklumkan disini bahawa sudah menjadi tapak persinggahan pelajar kolej masa kini( ataupun "present boys" didalam bahasa inggeris) hasil strategi menggunakan sepupu saya yg merupakan salah seorang drpd mereka ini.

kecuali bapa dan adik saya, kesemua staff restoran ini didatangkan khas dari sempadan thailand dan visa mereka di perbaharui setiap bulan.restoran ini sungguh sedap dan menyelerakan.namun begitu pengumuman ini tidak bertujuan untuk menghalang anda pergi ke yut loy ataupun saod.

oleh : wawan...

l/s : untuk akuan pelanggan yang berpuas hati, sila tekan http://ainasofia.blogdrive.com/

1 comment:

cikun96 said...

hi,
I went there on Tuesday without knowing that your dad owns the place. The food was fantastic and the servings were generous. Parking is easy because of the spacious lot. There's also a big screen TV some more... next time I'm gonna ask for discounts. haha!

p/s: Prior to last week, I never know there was another bridge across the river from SMRPK.