Thursday, June 14, 2007

CADANGAN ACARA SUKAN TARA

MASANYA SUDAH TIBAAAA...

Berikut merupakan cadangan acara sukan tara yang akan diadakan :

Di Kuala Lumpur

1.bowling (telah dilaksanakan);
2.golf
3.futsal

Di Koleq

1. 100 m
2. 200 m
3. 400 m
4. 8x100 m
5. cross country (permintaan ada tapi pelaksanaan bergantung kepada penyertaan)
6. Tarik tali
7. shot put
8. high jump
9. long jump
10. friendly bola
11. friendly hoki
12. friendly ragbi

dan tidak dlupakan -------- THE AMAZING E-MAIL RACE !!!!!!

ada cadangan lain?

7 comments:

aini said...

badminton takde ke?

Aku yg x bantut said...

pejal bantut mcm mana nak main badminton?

lgpun dulu dia main badminton sbb ayai si jambu 96 tu main badminton.

MUSTAPHA ISHAK said...

old boys mana main badminton...hahahahahaha

aiwa said...

1.mencari syiling dlm swimming pool
2.melompat keluar drpd keretapi yg sedang bergerak

Anonymous said...

3. main spirit of coin
4. main declare (siap ole skali)
5. main sap teng (jemputan khas : SamHong)
6. main bola kat desert..

awi said...

7. main jambu
8. main dlm dorm, hoki, bola dll.
9. main lastik getah
10. main2 tv kat common room, waktu tiada siaran, kuat & slowkan bunyi lebah tu seolah2 mcm ombak beralun di tepi pantai.

Anonymous said...

weh mana winning11? takkan takde dalam list! ini boleh menimbulkan kemarahan!!

e128