Wednesday, January 16, 2008

Order Merchandize : ST08 Koleq'94

Sempena berlangsungnya Temasya Sukantara 2008 (ST08) : Koleq'94 pada 2 & 3 Februari 2008 ini, sukacita diwar2kan merchandise yang akan diberi kepada yang datang dan semestinya telah membayar RM170 (yuran ST08).

Polo T-Shirt

*kpd sesiapa yang nak tambah NAMA atau NO. DOBI (embroidery pada dada kanan), harganya adalah RM10 dan terhad kepada 6 huruf sahaja. Sila hubungi radin (fugela@gmail.com) untuk tempahan dan bayaran.


T-Shirt Rumah



Car Sticker


Kepada sesiapa yang nak order lebih, sila hubungi radin (fugela@gmail.com) untuk tempahan dan bayaran. Tempahan akan ditutup pada Jumaat ini (18 Januari 2008).

Sekian, Majulah Sukantara utk Negara

2 comments:

Bcp Unlmtd said...

Polo tshirt ada iras jersi england yang dulu tu..

bayar tapi x dpt datang.. said...

wehh.. yang dah bayar tapi somehow tak dapat datang tak dapat ke merchandize nih?
Kat saper aku nak claim?