Monday, February 05, 2007

TESTIMONIAL KOPIKON MPRO

Kehebatan KOPIKON MPRO mampu buatkan anda tak keruan...

e-mail mpro kepada koleq9094 : "...badut angkat kat aku satu papan malam tu.... siap dia pesan kat bini dia lagi malam tu, "you pegi la tunggu kat bilik dulu..".... hahahahahaha.... dia nak suruh bini dia tunggu kat kereta, tapi tersebut bilik pulak...

6 comments:

Didee said...

itu baru minum kopikon ... kalau telan je tanpa bancuhan ...sure Badut akan ckp lain kat org rumah dia .."you jgn pergi jauh 2x, i takut takleh nak handle ni" .... heheh

Setinggan Overfloor said...

bukan tu, dia terus cakap "whoaahhh...ini dah keras macam handle ni..." ahahahaha

abah emil said...

aku tengah pikir, chibix beli kopikon buat apa? bini dia kan sarat mengandung?

chibix, jawabbbb...

Mpro said...

kenapakah??? masa mengadung tak boleh nak project ka??? pakai 4WD

abah emil said...

baca betoi ayat aku...

SARAT!!!! nanti ada yang jadi baby kulum sat ni...

abu_harraz said...

apa masalahnya dgn sarat?
lagi sarat, lagii baguih..
mudah bersalin..

p/s - air mani ada hormon utk mudahkan bayi dilahirkan...

-aku yg ada ilmu dan amal-