Thursday, September 25, 2008

Tribute to auld ducks

Iklan mintak derma... hehehe...



Marilah menyumbang ke tabung Mighty Ducks...Selamat Hari Raya

3 comments:

awi said...

nah amik kipling satu kasi speret kan korang... hahaha....

Noni Kapet said...

kah kah kah awie...

mula2 masa aku tngok video - my impression was:

"ni epit buat, patut corny semacam"

into one minute and aku still ckp - sngt lah corny.

Lepas tu aku tengok:

"eyhhh awie yg buat, ni rakan kongsi kartun aku"

So tibe2 je perception aku berubah:

SUNGGUH BERKUALITI KLIP INI, SO AKAN JADI KLIP RASMI MIGHTY DUCKS MINTAK DUIT.

Ha ha mung mesti bosang gler di JB sappa buak video ni.

ps: The "Biar PUTEH tulang" kat belakang is good

pps: AKU RASA SUNGGUH BERDOSA DGN EPIT

epit said...

apa daaa...aku mana pandai buat benda2 ni...

so silver liningnye - aku terharu sbb ko mula2 terfikirkan aku...muahahaha

BIAR PUTEH TULANG...