Tuesday, July 11, 2006

font size???

bro awie,

tak boleh tukaq font besaq sikit ka? sakit mata la...

3 comments:

ahmad awi said...

font apa yg kecik? kalu yg mpro post tu dia la set kecik. kalu yg lain mcm kat side bar kecik, nanti aku besarkan, tapi aku rasa cam dah ok. sakit mata ni sbb aku conteng notice board. nanti dah padam nanti clear la, tunggu abih demam bola!

Materazzi said...

kalau ye pun, letak le dalam comment.... ni siap buat posting baru tuh... sorry pit, kat office aku tak boleh view blog, so aku post kat office and check kat rumah... tak perasan font kecik... dah tukaq dah...

epit said...

tima kasih...mungkin sbb conteng la...