Thursday, July 13, 2006

ROLL CALL !

Dalam 2-3 minggu lagi mungkin kita akan berperang dgn SAS 9094. Tengah tunggu diorang punya terma & syarat. Sementara itu, ini ada beberapa update.

Yang setuju nak join
  1. ikram - captain
  2. badut - scout/recon
  3. wong - lead assault
  4. syam - cover wong
  5. idzam - cover syam
  6. epit - gunner
  7. chibiok - sniper
  8. mat top - kena kurung dlm toilet
  9. awi - kurung mat top
  10. mpro - medic
  11. ruff - pasukan pengaman/pemerhati, bawa perut shj
  12. mior - replacement utk krismas
  13. fadli - cheering squad, at his request
Cadangan lokasi kat Mudtrekker Kuang <--klik for info & map

Additional Note
  • WE - RM 65, 200 ammo, 2 jam, face mask
  • WD - RM28, 100 ammo, 2 jam, face mask
  • 9am-9pm, every 2 hours ada break 30 menet.
  • Wear long sleeve t shirt, long pants, track shoes and a cap. Wear the cap on top of the safety mask (which is provided)
  • Bring along sweat towel to wrap around your neck for extra protection
  • Ada shower kat situ, do BYO towels and shampoo
Cadangan Game
Oleh kerana kita berlawan dgn pasukan lain maka boleh try game ni
  • Capture the flag - letak flag kat point dan defend 1 minit
  • Storm the fortress - attack vs defend, ataupun belasah je la tgk sapa ramai survive
  • Search & Rescue - ni seswai kalu ada yg dah abih ammo awal. kena jadi hostage dan yg lain gi rescue.
Kalu nak enlist nama, isi kat comment atau msg ikram a.k.a MIB. Yg terma & syarat tu tgh tunggu diorang collect nama dan agreement utk upacara surrender kalu kalah. Hopefully bukan kita la yg kena surrender. Kalu diorang kalah kita buat OLE !

Kalu diorang tak jadi, maka kita paint our own balls je la.

Preliminary Reconnaissance Report
  • Aku tau diorang ada walkie talkie kat opis. Ada kemungkinan diorang akan pakai.
  • Mostly terdiri dari budak bujang, average size, perut pun average (perut aku below-average)
  • Ada 3-4 org kaki main battlefield & cs.
- posted by awi

1 comment:

mikhair said...

Ni dah banyak info ko dapat ni Awie, kata tak penah main. Seems like you've done your own research!! Leh la ko naik pangkat jadi kapten :)