Friday, November 09, 2007

EVENT OF THE YEAR - TMP PAKAI FULL SPORTS GEAR



Who says the MigDuck Cup was the event of the year?

The great event was when ruff changed into full sports gear & "...berlari berkejaran bermain hoki di padang..."

..muahahahah...

18 comments:

kawaii_desu said...

menunjukkan kesungguhan, semangat dan iltizam

setinggan overfloor said...

eleh U ni, kalau ruff tu u junjung melangit. apa yang dia ada yang I takde???

kawaii_desu said...

setinggan: tak junjung pun, sanjung je...

Anonymous said...

kalau la aku jd ruff..sure dh blushing..tersipu-sipu malu..

bcp unlmtd said...

ruff better gambor frontal laa.. dah, dah , jangan kasik dia gambor side lagi..

p/s KD, baru lepas qiamullail ek? sejuk perut ruff kalau dia tahu..

kawaii_desu said...

Hj BCP: ur wrong, baru abih mesyuarat tu, still kat office huhu...

bini bcp said...

ABANG !!!! BALIK RUMAH LEKAS !!!

setinggan overfloor said...

Haji,

lu jgn kacau line gua boleh tak? KD gua punye. Sekarang ni gua tgh cari jalan mcm mana nak racun TMP biar dia mati pucuk, ehhhh...mati keras !!!

KD,

I bertenaga. tak mati pucuk atau apa2 yg sewaktu dengannya...

setinggan overfloor said...

KD,

I tengok muka u sebelah pun I dah tak lena tidur. Kalaulah I dapat tengok muka U full, alangkah indahnya :-).

Bila boleh jumpa?

kfc (KD fan club) said...

KD,

I nk masuk line you jugak boleh tak?at least I single lagi..tak macam setinggan ngan hj bochap..lagipun I lagi hensem dr diorg sume..perut I tak ke depan lagi..

kawaii_desu said...

marah noni kapet nanti foyer ni jadi tempat korang ngarut.

Noni Kapet said...

selamba letakkkkk ni x sound aku dulu.

explanation:

bcp unlmtd - woi gambor side tu sbb angin tiup tshirt laaaa... tu bukan perut aku, tak caya sila establish a 3-member panel nak establish authenticity of perut aku..

kd & peminat2nya - asalkan bahagia...

bini bcp - tu laa dulu nak kahwin tak rujuk kitorang dulu. skrng baru tahu, dah laa batak karipap, komen/email pun dia nak batak. aku kena bagi special award la kat kau bochap masa sukanterer.

setinggan - sekarang bnyk ubat, mati pun boleh check ngan pakar gigi sensodyne

SEKALI LAGI - SELAMBA LETAK NOTICE NI KAT SINI..... ni kalau colleagues aku jumpa jadi bahan tawa smpai 2-3 bulan ni

kawaii_desu said...

apa pakar gigi sensodyne ada kena mengena dgn mati???

mesjid matcher said...

KD...
kno kemsalam...

kawaii_desu said...

wsalam. lama tak drop kat blog dia. :)

setinggan overfloor said...

kno pun nak masuk line gua ke?

haram jadah le korang semua. semua main taghik teloq...

abg angkat kd to be.. said...

jgn kacau adik aku!

kawaii_desu said...

baguihnya ada abg la pulak?