Friday, August 18, 2006

Hi Tea @ Shangri La

...those who attended, thanks. Tapi Abon paling happy sebab Jita datang la...

3 comments:

Noni Kapet said...

epit, kau sure kau tak nak match make kan emil ngan anak pejal?

at the rate mak bapak diorang are going ha ha (either pejal or aini selalu horny), berpuluh cucu laa kau dapat nanti.....

epit said...

hahaahahh...

nak jugak, tapi ingat nak cari baka tinggi sikit. tunggu anak syed moto ka...muahahahahah...

Anonymous said...

oi!!.. korang pergi hi-tea tak ajak aku pun..

sedih.. aku dipinggirkan.

-e99-