Friday, August 04, 2006

SENDING OFF HI TEA FOR ABON

Abon, ahli ke 95 Class of 94 akan berangkat ke ibu negara bekas penjajah kita dan tidak diketahui bila beliau akan pulang. Tujuan beliau ke sana juga masih samar-samar dan kurang jelas. Khabar angin mengatakan beliau ke sana untuk mencari Che Tam. Ada juga khabar angin yang bertiup bahawa beliau ke sana untuk mencari perisa2 baru seperti karamel, strawberi dan vanilla.

Sebagai menghargai beliau, satu jamuan hi tea akan diadakan di Shangri La Putrajaya pada Sabtu, 12 Ogos 2006, jam 12.00 tengahari. Jamuan berharga RM45++ satu kepala. Kepada sesiapa yang berminat untuk hadir, sila sms saya, Epit di talian 0193388498 sebelum atau pada 10 Ogos 2006. Kehadiran adalah secara walk in, tetapi pengesahan kehadiran cukup baik untuk memudahkan penganjur membuat tempahan kawasan bersantai.

3 comments:

9005394 said...

Aku nak pi !!!
so lepas ni kira aku berjiran dengan Abon is it ??
NEW BEST FRIEND or what ??
Apsal lah korang organize ni semua bila aku dah blah..
tak peee laaaaaaaaaa
make sure ambik gambar banyak banyak...Abun sure terharu.

epit said...

ko organise welcoming party kat sana la...as i said, eventually one will find the purpose of his existence in the batch...as for you, hang memang la destined to be abon's london's neighbour...

azrai a. azizi said...

New best friend takleh kot. nanti ada orang marah........... muahahahahaaa........ nak buat macam mana, memang ditakdirkan bersama fadli kat uk. kalau nak kena tunggu diajak makan kat putrajaya berjanggut la aku....... mauahhahahah