Saturday, October 13, 2007

Selamat Hari Raya


Sama mcm rough punye...

Format : ala warta KPKM

try lagi 100,..... hmm 100 kacang je bg korang ni , lets make it 200 !

Sapa post dedikasi last skali sblm buka puasa last skali (7.03 pm) sblm raya dapat 10 points.
So jgn anonymous sgt.

32 comments:

awi said...

drp : meor dobi
kpd : bcp unlimited & dorm 10 NH 91
ucp : mana hihi haku ? phulangkan halik hihi haku !

a-s-koma-d-i said...

DARIPADA : A-S-koma-D-I

KEPADA : Nadzrie

UCAPAN : Rasalah tamparanku...PANGGGG!!!!

aku nadzrie said...

drpd: Nadzrie
kpd: Ust. As'di
ucapan: saya tak tido ustad... saya tengah pikir jawapan.... minta maaf ustad

Akak Ram said...

Drpd: Akak Ram
Kpd: Meor Dobi, Ahli DORM 10 NH91
Ucapan : Akak leh gantikan gigi meor kalau korang mahu, siung spare akak ada, nak tak? boleh jugak buat mengunyah kuih raya..
kalau sudi katakan sudi ya!!!

ali bombay said...

DARIPADA : ali bombay

KEPADA : Ahli Mesyuarat Tingkap Dorm 16B

UCAPAN : Saya tau sapa yang dok jerit panggil saya ALI BOMBAY...

U-setat-moto said...

drpd: ustaz AS koma DI
kepada: Mohammad Nadzrie Azhar
Ucapan: Betul ke bukan awak yang cat kan motor saya dengan poster color 2k biru? Nangis isteri saya tengok motor carik makan saya dah tukar warna korporat..

awi said...

drp : miaw dobi
kpd : miaw kentuck
ucp : dah ganti posa?

abang berdarah said...

DARIPADA : abang berdarah

KEPADA : ahli class of 94

UCAPAN : ganas!!!ganas!!!ganas!!!ganas!!!

abang berdarah said...

DARIPADA : abang berdarah

KEPADA : kak ram

UCAPAN : kenapa ko tak hisap darah aku???

shahanas said...
This comment has been removed by the author.
Penganjur pesta sahur said...

DARIPADA : penganjur pesta shur

KEPADA : semua yang hadir

UCAPAN : terima kasih kerana hadir.

Penganjur Pesta sahur said...

DARIPADA : penganjur pesta sahur

KEPADA : yang bagi nama tapi tak hadir

UCAPAN : terima kasih kerana beri nama.

pENGANJUR PESTA SAHUR said...

DARIPADA : penganjur pesta shur

KEPADA : boboe

UCAPAN : DAMN YOU!!!

PENGANJUR PESTA SAHUR said...

DARIPADA : penganjur pesta sahur

KEPADA : MPRO

UCAPAN : TERIMA KASIH KERANA DATANG MELANGKAU 2 NEGERI.

abu_harraz said...

drp : yang tak bagi nama dan tak dtg utk pesta sahur
kpd : penganjur pesta sahur
ucapan: terima kasih kerana menjemput.

Noni Kapet said...

Drp: Ucapan Warta Yg Satu Lg
Kpd: Ucapan Warta Yg Ini
Ucapan: Doppleganger kah?

KR said...

drp : kr
kpd : kak salmah
ucp : tak pergi holland ke?

awi said...

drp : warta sini
kpd : warta sana
ucp : dedikasi mu stuck kat 120 je. lg pun ada refer link balik ke warta sana. rasa gagal la dapat 100.

e27 said...

DARIPADA : e27

KEPADA : ahli class of 94

UCAPAN : apa cerita ni? takkan 18 dedication je kot...

awi said...

kpd : semua
drp : awi
ucp : jgn slurrppp di hari raya ini

rambutan said...

drpd: rambutan afza
kpd: betik penganjur sahur
ucp: ko dating jambu aku ye

Mpro said...

drpd: mpro
kpd: warga 9094
ucp: Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin

Mpro said...

drpd: aku
kpd: awi
ucp: AMCI tu amende?

penganjur sahur said...

DARIPADA : penganjur sahur

KEPADA : mpro

UCAPAN : AMCI...

penganjur sahur said...

DARIPADA : penganjur sahur

KEPADA : ahli class of 94

UCAPAN : selamat hari raya. jangan makan betik bebanyak.

B*B* said...

DARIPADA : u-know-who

KEPADA : cikgu Azizam

UCAPAN : kenapa cikgu londeh seluar saya???

LUKA said...

DARIPADA : Cikgu Yati

KEPADA : Ahli Set B F5 94

UCAPAN : MY NAME IS LUKA...I LIVE ON THE SECOND FLOOR...

E27, SULAIMAN HOUSE said...

DARIPADA : hafiznizam hashim, e27, sulaiman house

KEPADA : tuan AJK INTERNET @ pengerusi sidang biawak

UCAPAN : aku last post ucapan kan, kan???? 100 markah sukantera untuk aku...SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN.

awi said...

drp : e88
kpd : e27
ucp : aku pun nak cuba utk 10 points yg direka oleh aku

awi said...

kpd : semoa
drp : awi
ucp : saja nak confirm position. aku syak sleyman pun tgh tunggu depan pc. eh alamak, trg buka awal la.

E27 said...

DARIPADA : E27

KEPADA : E88

UCAPAN : ABIS TU - TAK DAPAT LAH AKU NI???

e99 said...

kpd : e88 & e27
drpd : e99
ucapan : aku nak award kat e27 10markah. e88 pulok, kena -10markah pasal 2nd last.