Tuesday, October 09, 2007

TAHNIAH FADLI

on his promotion as the
Financial Controller for Asia Pacific & Middle East
(APME) for GE Oil & Gas

kami amatlah berbangga dan kagum

dengan ini joke kismis fadli di-ban-kan dlm group


penpal cum bedmate fadli tu sepatutnya jadi ofismate GE jugak, tapi kerana beban tugas sukarela amik order nasi dulu , dia telah berkorban utk batch. beliau (aiwa) juga selalu bertugas dgn controller2 ni, controller ps2....maaf ZB

5 comments:

bcp unlmtd said...

Aiwa, nape tangan kau ada dalam poket fadli tu?? kau selitkan suratkah??

Noni Kapet said...

eeeyh eh bila pulak kita agree nak ban joke kismis?

mana ada preferential treatment, kismis tetap kismis.

BedMate Aiwa said...

Terima kasihlah di atas sokongan saudara semua.
Siapalah daku tanpa dirimu?

Eh kismis tu bukan jokelah
aku memang makan kismis dulu untuk increase memory tapi nampak gayanya kurang mujarab

so how ?

Anonymous said...

fadli minta aku iklan jawatan kosong financial controller kat epf. so, utk mengaburi kawan2 aku selitkan la dalam poket dia.

atau...

aku minta kerja kosong kat GE sebagai asst financial controller. Hari tu fadli offer aku kat Brisbane tapi aku tak nak. kui kui kui..

aiwa said...

aku nampak kurus bila bergambar dengan fadli..
Aku bangga jadi exbed mate fadli.. tahniah..